zondag 28 februari 2010

love youuuuuuuu


Vandaag zat er wat leuks in de brievenbus pupyfoto's van Joep.Woont alweer zowat 2 jaar bij ons ken hem wel vanaf 8 weken.Qwa honden blijft hij de hondenliefde van me leven vanaf dat ik hem zag was ik verkocht en nog steeds geniet ik dagelijks van Joep

woensdag 24 februari 2010

Spreuk kaart

Op de club houden we een langlopende wedstrijd thema van gisteravond is met nederlandse spreuk/gezegde of in dialecten.Dit is mijn voorbeeld geworden en nu maar hopen dat het snel uitkomt want eerst lange tijd sneeuw en nu regen wil zon hihi

dinsdag 23 februari 2010

Groen


lekker lente kleurtje want eerlijk gezegd wat verlang ik naar zon,warmte etc etc

zaterdag 20 februari 2010

babykaarten


deze 2 zijn voor de langlopende wedstrijd op clubs maak een babykaart heb nog wel meer klaar staan maar nog niet geshowd kan worden.

donderdag 18 februari 2010

bee Happy


Deze kaarten zijn van de kit van simpel scrappen totaal niet mijn papier maar dat is risico.

zondag 14 februari 2010

wit

Na al het paars eens wit,kaartje met omslag kwam door het geboortekaartje van kleine Nikkie.
Alleen daar stond een super mooie afbeelding van een baby op.Mijne is gewoon een Tina Wencke stempel waar ik er 7 voor een prikkie heb gescoord.Ingekleurd met distress inkt.

woensdag 10 februari 2010

was kaart kwijt hihi


maar lag nog in de scanner deze tilda vind ik super ben ook blij dat er bericht kwam dat we alsnog de winterkit krijgen toegestuurt waar ze in zit.Afdrukje had ik bij Kristel gemaakt.
Ingekleurd met koh i noor en nog 2 kaarten en dan is het papier ook op.

dinsdag 9 februari 2010

resten van paars


heb een hekel aan restanten papier dus maar even door gegaan moest nog 2 bedank kaarten hebben en was weer hanglar aan de beurt.

maandag 8 februari 2010

nog 2 keer paars whahaha

Deze Tilda blijf ik super vinden,dit is ook de eerste afbeelding met distress die ik aan iemand durfde te tonen met de vraag of ze hem mooi vond.Vele zijn er in de kliko beland dat ik onderhand echt zoiets had dat gaat me nooit lukken en juist iets wat ik harstikke mooi vind

Dit een easelkaart maar gewoon gescand blijf het een leuke magnolia vinden.



zaterdag 6 februari 2010

Nog een keer paars


De skets komt van ilona,stempel heb ik net nieuw en in het kader leer distressen zijn kleine afbeeldingen toch stuk makkelijker dan grote vlakken vind ik.

vrijdag 5 februari 2010

Paars

De vraag was zoiets als de kerstkaart,lente en vooral PAARS.Tis paars met wit alleen met scannen vertekend hij de kleur.Gekleurd met distress ja ja daar komt het aan :p jurkje en muts zijn beglittert.Bloemen zijn van crealiesmal,letters quickuz maddie ann

dinsdag 2 februari 2010

3 kaartjes

Ben maar eens begonnen met de stapel weg te werken wat ik al bij elkaar had liggen en nog wat afwerking vroeg.Slingert anders ook van hot naar her door me hobbyhok heen.
Dit mooie papier hadden we van Nicolet gekregen toen we bij haar waren knutselen.