woensdag 21 april 2010

distress kaart

papier is van de kit van simpel scrappen stempel is tina wenke gekleurd distress refills

zaterdag 17 april 2010

nieuwe magnolia's

Vind het super stempels wat ze uitbrengen momenteel en wat er nog uit gaat komen is helemaal om te smullen.Papier is van kit simpel scrappen.

donderdag 15 april 2010

Doosje met snoep


Tijdje geleden zag ik hier een geinig projectje en het leek mij zonder scor pall ook wel te maken dus geprobeerd.Dit is het geworden.
Papier is van tilda,afbeelding ingekleurd met distress

woensdag 7 april 2010

kaart voor Chris

vandaag deze kaart op de bus gedaan,Chris is een jongentje van 8 jaar waarbij voor de 2de keer leukamie is vast gesteld. Hij kan dus wel een kaart gebruiken om zijn kamertje in het radboud mee te versieren

zondag 4 april 2010

Gaan stug door

Ook deze 2 dames komen uit de nieuwe selectie magnolia vind ze geweldig.Papier kwam ik van de week in de la tegen nog nooit wat mee gedaan.Valt me wel op dat sinds ik op hogere resolutie scan ze wat pipjes in hun gezichtje worden.

zaterdag 3 april 2010

2 magnolia's


Gisteravond na me bratz kaart,waarvan de heren zeggen gaaf :w toch effe om me goeie gevoel te houden magnolia's gemaakt.En eindelijk Desi daar is ze dan whahaha'
Wens jullie fijne paasdagen,hopenlijk komt er nog beter weer want komt nu met bakken de lucht uit.

vrijdag 2 april 2010

niet me ding


Zei laatst iemand bestaat meer dan magnolia en hanglar hoor Lil.Was me nooit opgevallen whahaha maar goed laat me niet kennen en dapper een bratz uitgeprint.Waar het aan ligt geen idee maar zal hem showen maar was eens maar nooit weer een bratz.